Darıca Müftülüğü

DİN GÖREVLİLERİNİN VAAZ BECERİLERİNİ GELİŞTİRME KURSUNUN 16.SI ANTALYA-MANAVGAT’TA YAPILDI.

Diyanet İşleri Başkanlığı XVI. Dönem Din Görevlilerinin Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet içi Eğitim Kursu 27 Kasım – 02 Aralık 2012 tarihleri arasında Antalya’nın Manavgat ilçesinde yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı XVI. Dönem Din Görevlilerinin Vaaz Becerilerini Geliştirme Hizmet içi Eğitim Kursu 27 Kasım – 02 Aralık 2012 tarihleri arasında Antalya-Manavgat Sılence Beach Resort Otelinde yapıldı.

Türkiye’nin 81 vilayetinden birçok din görevlisi Antalya Manavgat’ta bir araya geldi. Din görevlileri bir hafta süren seminer vesilesiyle tanışma, kaynaşma, mesleki beceri ve bilgi birikimlerini paylaşma imkânı buldu.

Bir hafta süren seminer sonunda diyanetteki hızlı ve etkili değişimi, din hizmetlerindeki yarışı gördüklerini ifade eden din görevlileri başta Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Görmez Hocamız olmak üzere ilgili herkese şükranlarını sundular.

Darıca Müftülüğü